Skip to main content

Cody, Wyoming

BRACELETS BY DAVID SAITY

HAIR BY RENATO CAMPORA AT THE WALL GROUP

MAKEUP BY TINA DAVIS AT KRAMER + KRAMER FOR MAC COSMETICS

ACCOMMODATIONS BY UXU RANCH

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN ANA BEATRIZ BARROS SWIMSUIT BY DELFINA SWIMWEAR ($168) HAT BY STETSON ($160) CUTOFFS BY LEVI'S ($48)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN ANA BEATRIZ BARROS SWIMSUIT BY SALINAS SWIMWEAR (BY SPECIAL ORDER) BOOTS BY JUSTIN ($289)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN BRIDGET HALL SWIMSUIT BY MOONSPLASH ($98) PENDANT BY KC DESIGNS ($335)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN BRIDGET HALL SWIMSUIT BY DELFINA SWIMWEAR ($160) BOOTS BY JUSTIN ($129) TOP NECKLACE BY SONYA OOTEN ($150) MIDDLE NECKLACE BY JANE DIAZ ($105) LONG NECKLACE BY ME & RO ($125)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN ANA BEATRIZ BARROS SWIMSUIT BY CHRISTINA ANDRADE FOR STUDIO ITALIA ($180) HAT BY STETSON ($75) EARRINGS BY LORRAINE SCHWARTZ ($8,000) NECKLACE BY SONYA OOTEN ($90) PENDANT BY KC DESIGNS ($295) ROUND DIAMOND SHAKE ON LEATHER CORD BY RENEE LEWIS ($20,000) WOOL THROW BY THE METROPOLITAN MUSEUM OF ART STORE ($150)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN ANA BEATRIZ BARROS SWIMSUIT BOTTOM BY PURSUIT ($62) NECKLACE BY DAVID SAITY

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN BRIDGET HALL SWIMSUIT BY ROBERTO CAVALLI (BY SPECIAL REQUEST) BOOTS BY JUSTIN ($149) NECKLACE BY SONYA OOTEN ($150) LONG NECKLACE BY ME & RO ($105) BRACELET BY CHAN LUU AT FRAGMENTS($115)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN BRIDGET HALL SWIMSUIT BY VIX BY PAULA HERMANNY($98) BOOTS BY JUSTIN ($289) BOLERO BY DAVID SAITY NECKLACE BY ME & RO ($105) WOOL THROW BY THE METROPOLITAN MUSEUM OF ART STORE ($150)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER CHIN ANA BEATRIZ BARROS SWIMSUIT BY LETARTE BY LISA CABRINHA (BY SPECIAL ORDER) BRACELET BY CHAN LUU AT FRAGMENTS($155) BOOTS BY TAOS MOCCASIN COMPANY ($75.95) WOOL THROW BY THE METROPOLITAN MUSEUM OF ART STORE ($150)

COLOR PHOTO: HARRY KONG UXU Ranch, Cody, Wyoming For more information on the UXU ranch, see page 285. Ana plays hide-and-seek, putting plenty of bare skin on a bearskin rug.

COLOR PHOTO: M.J. FIGEL [See caption above] Ana works on her stuffed-bull-riding at Cody's rodeo grounds while photographer Walter Chin catches the action.

COLOR PHOTO: DIANE SMITH (2) [See caption above] Mugging for the camera--hot joe and gourmet meals come out ofUXU's kitchen.

COLOR PHOTO: DIANE SMITH (2) [See caption above] Ana and Walter had their hats on for a horseback ride throughsome of what Teddy Roosevelt called "the most scenic 52 miles inAmerica."

COLOR PHOTO: HAMILTON BRYAN [See caption above] Logrolling in our time--this cabin (right) was built in the late1800s as part of a logging camp.

COLOR PHOTO: DEWY VANDERHOFF [See caption above] This two-bedroom cottage (above) is one of the oldest cabins atthe ranch; UXU owner Hamilton Bryan transported it from an oldstagecoach stop on the way to Yellowstone.

COLOR PHOTO: ROBB RILEY [See caption above] Rodeo clowns have a dangerous and varied job--they must distractraging bulls and smiling models.

COLOR PHOTO: DEWY VANDERHOFF