Skip to main content

Montauk, New York

HAIR BY PETER BUTLER FOR ARTISTSBYTIMOTHYPRIANO.COM

MAKEUP BY STEVEN ATURO FOR KNOW MGMT., USING ZA PRODUCTS

ACCOMMODATIONS BY GURNEY'S INN RESORT SPA AND CONFERENCE CENTER
For more information on Gurney's Inn, see page 235.

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. JESSICA WHITE SWIMSUIT BY SHAY TODD ($135)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. VERONICA VAREKOVA SWIMSUIT BY ERES ($285) PENDANT BY RON HAMI ($1,450)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. JESSICA WHITE SWIMSUIT BY C-GIRL FOR CARLASCLOSET.COM ($70) NECKLACE BY PAGLIEI COLLECTION ($65) DOG TAG BY ISAAC MANEVITZ FOR BEN AMUN ($65)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. ELSA BENITEZ SWIMSUIT BY LA PERLA ($274) PENDANT BY RON HAMI ($1,650) WATCH BY ROLEX

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. JESSICA WHITE SWIMSUIT BY DAVID AND GOLIATH ($82)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. ELSA BENITEZ SWIMSUIT BY RALPH LAUREN COLLECTION ($114) PENDANT BY RON HAMI ($1,650) SCARF BY COACHTOWEL BY NAUTICA ($19.99)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. JESSICA WHITE SWIMSUIT BY PINEL SWIMWEAR ($135) PENDANT BY RON HAMI ($1,850)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. YAMILA DIAZ-RAHITOP BY JEAN PAUL GAUTIER FEMME SOLEIL ($420) BOTTOM BY ASHA COUTURE BY ASHA DEMARCO ($110 FOR THE SET)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. ELSA BENITEZ BOTTOM BY LISA CURRAN SWIM ($130 FOR THE SET) SHIRT BY SPEEDO ($28) HAT BY SPEEDO ($19.99)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. YAMILA DIAZ-RAHISWIMSUIT BY LA PERLA ($320)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. ELSA BENITEZ SWIMSUIT BY LISA CURRAN SWIM ($135)

COLOR PHOTO: PHOTOGRAPHS BY WALTER IOOSS JR. VERONICA VAREKOVA SWIMSUIT BY CHAIKEN PENDANT BY RON HAMI ($1,450) NECKLACE BY PAGLIEI COLLECTION ($65) DOG TAG BY HERMES

COLOR PHOTO: DIANE SMITH Gurney's Inn, Montauk, New York

COLOR PHOTO: PETER BUTLER Gurney's Inn, Montauk, New York These Polaroid portraits of Veronica are from photographer WalterIooss's diary scrapbook, in which he chronicles each shoot hedoes for SI.

COLOR PHOTO: PETER BUTLER Gurney's Inn, Montauk, New York Elsa and makeup man Steven Aturo hit Gurney's coffee bar beforehitting the beach for the day's shoot.

COLOR PHOTO: DIANE SMITH Gurney's Inn, Montauk, New York Elsa and the crew practice the art of hanging out between shotsat the Andy Warhol estate.

COLOR PHOTO: STEVEN ATURO Gurney's Inn, Montauk, New York It doesn't take a village to get a good picture--just aphotographer's crew, a film crew, models, coordinators, hair andmakeup people ... and a beach.

COLOR PHOTO: PETER BUTLER Gurney's Inn, Montauk, New York This isn't yet another woody joke, it's the real thing--and anapt prop in several shots.

COLOR PHOTO: WALTER IOOSS JR. Gurney's Inn, Montauk, New York Veronica chooses stripes over solids as she strikes a pose.

COLOR PHOTO: CENTER: RALPH PUGLIESE JR. Gurney's Inn, Montauk, New York This isn't the easternmost point of the continental UnitedStates, but if you climb to the top of the lighthouse, you cantry to see it from there.